Tässä sinulle opas energiakeskusteluun

with Ei kommentteja

Energian nyrkkisääntö opas

 Monen yliopistossa vietetyn vuoden, lukuisten itseopiskeluiltojen, kymmenien blogien ja pitkien valvottujen öiden jälkeen minulla on ilo esitellä sinulle kirjoittamani opas Energia - Kaiken nyrkkisääntö. Olen kirjoittanut tuon pienen mutta äärettömän kauniin oppaan valaisemaan tietäsi energiakeskustelussa.

Voit vaikka heti ladata tuon oppaan koneellesi tai mobiililaitteellesi tuosta alapuolella olevasta linkistä. Samalla pääset sähköpostilistalleni, jonka kautta jaan uudet blogikirjoitukset ja harvemmin joitain hyödyllisiä ajatuksia ja linkkejä aiheeseen liittyen.

Tästä pääset lataamaan oppaan!

Tämä on minulle suuri hetki! Tuossa oppaassa on suurin osa siitä perustasta, mitä sinun minun mielestäni tulisi tietää energia-asioista. Oppaassa kuvataan simppelisti ja innoittavalla tavalla kuvitettuna ne perusprinsiipit, joihin pohjautuen energiakeskustelua Suomessa käydään.

Olen käyttänyt paljon aikaa tuohon oppaaseen, mutta se on vasta alkua. Kirjoitan parhaillaan kirjaa, joka on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa olla mukana varmistamassa kestävä maailma myös jälkipolville. Energia - Kaiken nyrkkisääntö on johdatus aiheeseen, mutta se saattaa tarjota myös alan ihmiselle uusia näkökulmia. 

Kiitos kaikille, jotka olette auttaneet tämän oppaan tekemisessä kommentoimalla ja kannustamalla! Oppaan sisältö on hyödyllistä asiaa. Silti väitän, ettei se ole kuivakka! Käytin paljon energiaa siihen, että sisältö olisi helposti omaksuttavaa.

Mikäli sinulla on kommentteja, parannusehdotuksia, tai kysymyksiä, voit laittaa minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen, joka näkyy tämän sivun alalaidassa.

Tervetuloa!


 

Lataa opas tästä: Energia - Kaiken nyrkkisääntö

HUOM! Jos vahvistusviestiä tai linkkiä itse oppaaseen ei ala viiden minuutin sisällä kuulua, niin tarkastahan roskapostikansiosi. Voit myös lisätä listani sähköpostiosoitteen yhteystietoihisi (linkki englanniksi), jolloin asian pitäisi korjaantua.