Tiedotustilaisuus 16.12. klo 12:15, LIVE stream!

with Ei kommentteja

Onko sinulla mielipide Suomen energiapolitiikasta? Miksi olet tuota mieltä?

Mitä tavallisen ihmisen tulisi ajatella biopolttoaineista ja sähköautoista? Onko sinulla ennakkoluuloja tuulivoimaa, ydinvoimaa tai mitä vain energiamuotoa kohtaan ja oletko miettinyt miksi näin on? Entä mitkä ovat Suomen mahdollisuudet tuottaa energiaa tulevaisuudessa, jos hiilen poltto kielletään? Vai onko tuolla edes merkitystä?

Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin Valot päälle! - Puolueeton kirja energiasta -tiedotustilaisuudessa!

Valot päälle! -kirja paljastaa,  esimerkkien valossa, millaisia keinoja meillä on ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen. Mitkä asiat ovat suuria niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla? Entä mitkä ovat pieniä asioita, joista on vain tehty härkänen?

Valot päälle -kirja on kirjoitettu ennakkoluulojen hälventämiseksi ja faktapohjaisen keskustelun tueksi. Kirja päivittää vanhan tiedon nykypäivän totuutta vastaavaksi ja toimii kansalaisen käsikirjana energia-asioihin.

Vartin yli keskipäivän alkavassa virallisessa osuudessa diplomi-insinööri ja energialähettiläs Tuomas Vanhanen kertoo asiantuntijalausuntoihin tukeutuen, mitä pitäisi ajatella, kun yksi taho sanoo toista ja toinen toista. Tilaisuudessa kuullaan myös otteita kirjasta ja käydään selkeän kuvaesityksen kautta läpi ne suuret teot, joita meistä jokainen voi tehdä päästöjen vähentämisen eteen niin kotona kuin politiikassa.

--

Mitä: Valot päälle! -kirjan tärkeimmät teesit 45 minuutissa!

Missä: Uusi Tehdas, Demola,
Väinö Linnan aukio 15,
4, kerros,
33210 Tampere
(Sisäänkäynti Finlaysoninkuja 8:n kautta),
sekä mahdollisuus osallistumiseen etänä verkkoyhteyden kautta.

Milloin: perjantaina 16.12. klo 12.15 - 13.00

--

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 14.12.

osoitteeseen: tumu@tuomasvanhanen.fi

Ilmoittautuneet saavat ohjeet etäosallistumiseen ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: Tuomas Vanhanen, 044 525 2409

Tervetuloa!